Afhaalpunten, kies eenvoudig je eigen moment

Afhaalpunten

De voordelen van afhalen op een rijtje

  • Wist je dat je niet meer thuis hoeft te wachten tot de bezorger je pakketje komt brengen en je dus ook de buren minder hoeft te storen:)
  • Kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt en bekijk direct de openingstijden.
  • Haal je aankoop gewoon op wanneer het jou uitkomt . Dit kan overdag, 's avonds of in het weekend.
  • En niet tevreden met je aankoop? Breng je pakketje weer naar het afhaalpunt in de buurt!
  • Wil je niet dat anderen zien wat je hebt besteld? Afhaalpunten bieden uitkomst!

Hoe vind ik een afhaalpunt in mijn buurt?

Zoek op Producten.nl naar het product dat je wilt kopen. Je kunt zoeken op producttitel maar ook op EAN code. Vervolgens zie je alle webshops die het product verkopen waarbij je naast de prijs ook alle bezorgmogelijkheden van de webshops op een rijtje ziet staan.

Producten.nl gaat uit van je actuele locatie maar wil je jouw aankoop toch ergens anders ophalen? Geen probleem! Voer een ander adres of plaatsnaam in bij de locatie en je ziet de bezorgmogelijkheden op de nieuwe locatie. Klik op een afhaalpunt en je ziet de actuele openingstijden verschijnen.

Veel artikelen kunnen bij een afhaalpunt bezorgd worden. Sommige producten zijn echter te groot of te zwaar (denk aan wasmachines en klimrekken...). Geen stress ...Producten.nl vertelt je als een product niet bezorgd kan worden op een afhaalpunt.


Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Op tijd bestellen

Producten.nl toont de uiterste besteltijden zodat je precies weet of jouw pakketje de volgende dag en soms zelfs vandaag al opgehaald kan worden.

Check je email

De meeste webshops sturen je een email wanneer je pakketje precies bezorgd wordt.

Legitimatiebewijs mee!

Let erop dat je een legitimatie meeneemt als je je pakketje gaat ophalen. Na een paar keer iets afgehaald te hebben, kennen de medewerkers je vaak wel en hoef je in veel gevallen geen legitimatiebewijs te tonen. Handig dus om een vast afhaalpunt te gebruiken.

Ophalen

Vaak wordt je pakketje enkele dagen tot weken vastgehouden op het afhaalpunt. Handig ook als je meerdere bestellingen in een keer op wilt halen. Check bij de webshop hoe lang je pakketje blijft liggen.


Ben je niet tevreden met je aankoop?

Wist je dat je het pakketje ook weer eenvoudig terug kunt brengen naar het afhaalpunt in de buurt. Let erop dat je even goed kijkt welke retourvoorwaarden de webshop waar je je aankoop hebt gedaan kent.

Welke afhaalpunten kan ik vinden ?

Producten.nl biedt inzicht in meer dan 5.700 afhaalpunten in Nederland van de vervoerders POSTNL, UPS, DHL en DPD. Zo vind je altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt

Postnl
POST NL

2.800 afhaalpunten

UPS/Kiala
UPS / Kiala

850 afhaalpunten

DHL
DHL

1.345 afhaalpunten

DPD
DPD

775 afhaalpunten