ASUS TravelAir N WHD-A2 1 TB

Vanaf € 143,99
De mobiele mediabibliotheek

Met 1TB opslag en een eigen ingebouwd wifi-netwerk, laat de Travelair N gebruikers meer dan 500 films of duizenden foto's, muzieknummers en bestanden meenemen, waar ook naar toe, en ze draadloos openen via hun smartphone of tablet. NFC-technologie biedt directe one-touch verbinding met ondersteunde apparaten, en de bijbehorende ASUS AiDrive app laat gebruikers eenvoudig bestanden op de Travelair N doorbladeren, streamen, delen en beheren via hun iPhone, iPad, Kindle Fire of Android-apparaat. De Travelair N is ook uitgerust met SuperSpeed

USB 3.0, voor ongelooflijk snelle bestandsoverdrachten op pc of Mac.

One-Touch

NFC-verbinding

De Travelair N biedt directe, configuratieloze verbinding via NFC-technologie. Tik simpelweg uw NFC-ondersteunende smartphone of tablet tegen de Travelair N en blader direct door de mediabibliotheek en bestanden.

Intu

tieve AiDrive app

De Travelair N werkt samen met de AiDrive app voor Android en iOS. Deze app heeft een intu

tieve gebruikersinterface die gebruikers snel en eenvoudig foto's, video's en bestanden laat bekijken en delen.

Betrouwbare, dagelijkse metgezel

Omgaan met allerlei verschillende persoonlijke en zakelijke bestanden kan een uitdaging zijn, dus het helpt om een

betrouwbare partner te hebben om die informatie te beheren. Met zijn grote, 1TB capaciteit en 8 uur batterijduur maakt de Travelair N het beheren van bestanden eenvoudig en handig.

1TB capaciteit

Met een capaciteit van 1TB kunnen meer dan 500 films of duizenden foto's, muziekbestanden en documenten worden meegenomen. Dus alles wat u nodig hebt, gewoon in uw broekzak.

8 uur

batterijduur

De Travelair N wordt geleverd met een ingebouwde 3300mAh batterij die tot 8 uur streaming van multimedia content naar wifi-geschikte apparaten biedt tussen twee oplaadbeurten.

Wifi-beveiliging

De Travelair N maakt gebruik van WPA2 draadloze beveiliging op enterprise-niveau om verbinding te maken met smartphone of tablet, zodat alle content priv

en veilig blijft.

Maak een back-up van kostbare

herinneringen tijdens het reizen

Met zijn waterbestendige ontwerp en SD-kaart back-up functie is de Travelair N bestand tegen de ontberingen van reizen en biedt het een eenvoudige manier om kostbare herinneringen te beschermen tijdens de reis.

SD-kaart back-up

De Travelair N laat gebruikers in enkele eenvoudige stappen een back-up maken van gegevens op een SD-kaart. De perfecte oplossing voor back-ups van digitale foto's tijdens het reizen; zet de foto's gewoon over naar de Travelair N, wis de SD-kaart en ga weer verder met foto's maken.

Waterbestendig ontwerp

Laat een beetje water niet voor vertraging zorgen - De Travelair N beschikt over een IP43-rating waterbestendig ontwerp om te beschermen tegen spatten en morsen.

Deel bestanden met familie en vrienden

De Travelair N biedt een leuke en gemakkelijke manier om met familie en vrienden bestanden te delen of HD-films te streamen naar meerdere apparaten tegelijk.

Sluit maximaal

5 apparaten tegelijk aan

De Travelair N maakt verbinding met maximaal vijf apparaten tegelijk bij het overzetten van bestanden, en met maximaal drie apparaten bij het streamen van films in HD. Dit zorgt voor een leuke, gemakkelijke manier om ervaringen te delen met familie en vrienden.

Thuisbibliotheek met universele Plug & Play

Draadloos streamen van media, zelfs wanneer u thuis bent. Aangesloten op het thuisnetwerk, kan de Travelair N content streamen naar een breed scala van apparaten, waaronder smart tv's, laptops, smartphones en tablets.
Productdetails + Productdetails -
Filteren
Bezorging
Selecteer
Verwijder filters
Afhalen
Selecteer
Verwijder filters
Toon alle resultaten
Jouw locatie
icon GPS locatie in gebruik
Of
1 resultaat, Ashburn
Winkel
Prijs Prijs is inclusief verzendkosten.

Beweeg met je muis over de prijs voor meer informatie

Centralpoint.nl

Nu bestellen over 3 tot 5 werkdagen in huis
€ 143,99
Basis prijs
€ 143,99
Bezorgkosten
Gratis

Totaal prijs
€ 143,99
Naar webshop
Bestelgemak
Bestelgemak

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Mobiele checkout
  • Bestellen zonder account
  • Visa card PayPall iDeal