BIGBEN INTERACTIVE Bigben BT05N - Bluetooth-speaker - Zwart

Vanaf € 131,89
Deze stijlvolle platte bluetooth speaker met een bijzonder design van Bigben is van alle markten thuis en laat je op alle mogelijke manieren van je muziek genieten: via bluetooth, radio, MP3 of de AUX aansluiting; alles is mogelijk. Maar naast z

n veelzijdigheid, zijn het ook de looks van deze bluetooth speaker die de aandacht trekken. Wordt deze draadloze bluetooth speaker jouw nieuwe favoriete apparaat?

Platte bluetooth speaker met top geluid

Je kunt met deze beauty zonder problemen draadloos je favoriete muziek streamen. Deze speaker beschikt namelijk over bluetooth met een bereik tot wel 10 meter. Dus koppel je device met bluetooth gemakkelijk aan de platte bluetooth speaker en geniet van het fantastische geluid dat dit apparaat produceert. Bovendien beschikt dit mooie apparaat over een krachtige speaker met een output van maar liefst 65 watt RMS. Z

n bescheiden formaat zorgt er overigens wel voor dat je deze speaker makkelijk overal mee naartoe kunt nemen, zolang je maar over netstroom beschikt. Geen bluetooth? Geen probleem! Je kunt ook muziek afspelen op de platte bluetooth speaker met behulp van een AUX kabel (niet meegeleverd) of een USB-stick. Deze plug je gemakkelijk in de speaker en in een device met muziek en je kunt direct luisteren.

FM radio en afstandsbediening

Maar er is meer! Want deze veelzijdige platte bluetooth speaker doet ook dienst als radio! Waardoor je snel kunt switchen als je even genoeg hebt van je eigen muziek. Deze stijlvolle bluetooth speaker is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Ideaal als je even geen zin hebt om van je comfortabele plek te komen, maar toch naar een ander nummer wilt luisteren of van radiostation wilt wisselen.

Deze bijzondere, platte speaker beschikt ook over een standaard, waardoor je

m rechtop kunt zetten. Wil je de bluetooth speaker liever aan de muur hangen? Ook dat is geen enkel probleem!
Productdetails + Productdetails -
Filteren
Bezorging
Selecteer
Verwijder filters
Afhalen
Selecteer
Verwijder filters
Toon alle resultaten
Jouw locatie
icon GPS locatie in gebruik
Of
1 resultaat, Ashburn
Winkel
Prijs Prijs is inclusief verzendkosten.

Beweeg met je muis over de prijs voor meer informatie

Centralpoint.nl

Snel en gemakkelijk online bestellen
€ 131,89
Basis prijs
€ 131,89
Bezorgkosten
Gratis

Totaal prijs
€ 131,89
Naar webshop
Bestelgemak
Bestelgemak

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Mobiele checkout
  • Bestellen zonder account
  • Visa card PayPall iDeal