GARMIN Approach S2 - Sporthorloge - Zwart

Vanaf € 252,89
Perfecte balans tussen informatievoorziening en eenvoud

- Geleverd met meer dan 30.000 banen wereldwijd

- Afstanden tot het begin, einde en midden van de green

- Lay-up- en dogleg-afstanden

- Digitale scorekaart

- Kleurrijk horloge met opties voor polsbanden

De Approach S2 is een stijlvol en comfortabel zittend GPS-golfhorloge met een zeer nauwkeurige GPS-ontvanger, waarmee de precieze afstanden tot het begin, einde en midden van greens worden aangegeven. Met de S2 kunt u slagafstanden meten en met de ingebouwde afstandsmeter meet u de totale loopafstand die tijdens een ronde is afgelegd. De S2 is vergelijkbaar met het populaire model Approach S1, maar op de S2 zijn ook lay-up- en dogleg-afstanden

n een digitale scorekaart ge

ntegreerd.

Banen over de hele wereld met gratis baanupdates

De Approach S2 wordt geleverd met meer dan 30.000 banen wereldwijd. Of u nu op een baan dicht bij huis bent, een baan in uw vakantieoord of op de Old Course in St. Andrews, de S2 weet waar u bent en hoe ver u nog moet.

Elke Approach S2 is voorzien van levenslange gratis baanupdates, zonder dat er extra abonnementen hoeven te worden afgesloten. Updates worden maximaal vier keer per jaar toegevoegd en zijn beschikbaar via CourseView Updater.

Geniet van het spel zonder het op te houden

Met de S2 kunt u zich 100% op uw spel concentreren. Er zijn geen gecompliceerde instellingen, u hoeft niet naar de juiste golfbaan of hole te zoeken en de mensen met wie u speelt worden er niet door gehinderd. Voordat u begint met spelen, schakelt u de S2 in. De S2 detecteert op welke golfbaan u zich bevindt en schakelt automatisch om als u naar een andere hole gaat. Zo bent u er zeker van dat u de juiste informatie krijgt over alle holes. Geniet optimaal van het spel!

Verken de baan en meet afstanden

De zeer nauwkeurige GPS-ontvanger geeft u de afstanden tot het begin, midden en einde van de green en lay-up- en dogleg-afstanden zodat u voor de volledige hole altijd beschikt over handige informatie.

Het toestel meet ook exacte afstanden voor shots vanaf elk punt op de baan. Voor degenen die graag lopen, is er ook een afstandsmeter ingebouwd die bijhoudt welke afstand er is afgelegd.

Digitale scorekaart

De Approach S2 houdt eenvoudig de scores bij tijdens uw ronde. Als u klaar bent, kunt u de meegeleverde USB-kabel gebruiken om de S2 op uw computer aan te sluiten en uw scorekaarten te downloaden en op te slaan. Kijk vervolgens of u vooruitgang hebt geboekt of schep op tegen uw vrienden.

Slank ontwerp

De Approach S2 is flexibel, licht en comfortabel genoeg om iedere dag te kunnen dragen. Het toestel is robuust, duurzaam en waterdicht (tot 10 m). Er is een diverse gekleurde polsbanden beschikbaar om de look te kunnen aanpassen. Met de automatische tijd- en datumweergave, een wekkerfunctie en de oplaadbare lithium-ionbatterij, bent u altijd op tijd op de baan.
Productdetails + Productdetails -
Filteren
Bezorging
Selecteer
Verwijder filters
Afhalen
Selecteer
Verwijder filters
Toon alle resultaten
Jouw locatie
icon GPS locatie in gebruik
Of
1 resultaat, Ashburn
Winkel
Prijs Prijs is inclusief verzendkosten.

Beweeg met je muis over de prijs voor meer informatie

Centralpoint.nl

Snel en gemakkelijk online bestellen
€ 252,89
Basis prijs
€ 252,89
Bezorgkosten
Gratis

Totaal prijs
€ 252,89
Naar webshop
Bestelgemak
Bestelgemak

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Mobiele checkout
  • Bestellen zonder account
  • Visa card PayPall iDeal