NINTENDO Big Ben Essential Pack (Zwart)

Vanaf € 31,46
Met alleen een Wii U ben je er nog niet. Er zijn immers ook veel Wii U accessoires! Gelukkig zit alles wat je nodig hebt om optimaal van je favoriete games te kunnen genieten in het accessoirepakket voor de Nintendo Wii U van Bigben. Dit pakket zorgt er niet alleen voor dat je Wii U mooi en schadevrij blijft, maar ook dat je een plekje hebt om al je accessoires op te bergen.

Wii U accessoires in wit of zwart

Wil je je nieuwe game console optimaal beschermen? Dan zijn deze Wii U accessoires in een handig pakket van Bigben echt iets voor jou! Ben je benieuwd naar de inhoud van dit accessoirepakket? Je krijgt een screen protector voor je Nintendo Wii U gamepad, een beschermhoes voor je gamepad, twee stylussen en een preciezere stylus in penvorm waarmee je je Wii U, maar ook een Nintendo 3DS XL kunt bedienen. Tot slot zit er in dit Wii U accessoirepakket ook een koptelefoon voor de Nintendo Wii U gamepad. De Wii U accessoires in het pakket zijn beschikbaar in zwart of wit. Je kunt van tevoren geen kleur kiezen, dus het is extra spannend welk accessoirepakket je thuisgestuurd krijgt!

Beschermen en organiseren met het Wii U accessoirepakket

Met dit pakket met Wii U accessoires krijg je dus alles wat je nodig hebt om je Wii U zo optimaal mogelijk te beschermen en te organiseren. De screenprotector is er om het scherm van je gamepad schoon en krasvrij te houden. Denk eraan om eerst je scherm goed schoon te maken met het antistatische doekje (meegeleverd), voordat je de screenprotector op je Wii U plakt. De stevige opberg / beschermhoes voor de Wii U biedt ook ruimte om je stylus, geheugenkaarten en koptelefoon in op te ruimen. De koptelefoon in dit Wii U accessoirepakket heeft een universele 3,5 mm stekker en is daardoor ook te gebruiken op andere apparaten.

Zoek je Wii U accessoires om je gamepad te beschermen of te organiseren? Dit Wii U accessoirepakket van Bigben bevat alle handige items om optimaal van je game te kunnen genieten.
Productdetails + Productdetails -
Filteren
Bezorging
Selecteer
Verwijder filters
Afhalen
Selecteer
Verwijder filters
Toon alle resultaten
Jouw locatie
icon GPS locatie in gebruik
Of
1 resultaat, Ashburn
Winkel
Prijs Prijs is inclusief verzendkosten.

Beweeg met je muis over de prijs voor meer informatie

Centralpoint.nl

Snel en gemakkelijk online bestellen
€ 31,46
Basis prijs
€ 31,46
Bezorgkosten
Gratis

Totaal prijs
€ 31,46
Naar webshop
Bestelgemak
Bestelgemak

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Mobiele checkout
  • Bestellen zonder account
  • Visa card PayPall iDeal